Dil-Div 08:30-17:30

  • Benvingut/da

  • Disseny efectiu, senzill i clar.

    Ha de comunicar als seus potencials clients el missatge de forma adient.
  • Adaptable a qualsevol dispositiu.

    El missatge ha d'arribar a tots els dispositius dels seus potencials clients.
  • Multilingüe?

    Si el missatge ha de destinar-se a diferents comunitats...

Una nova pàgina web?

Sens dubte, suposa avantatges. Avui en dia, hi ha tanta informació al nostre abast que fem menys cas de la publicitat i fins i tot ens molesten les empreses que, constantment, vénen a nosaltres a oferir-nos els seus béns i serveis. Al contrari, cada vegada més som nosaltres els que ens interessem en saber sobre els productes i comparar-los en internet abans de decidir-nos a comprar. Per això, les empreses han de vendre i comunicar, fent interessant el seu sector al públic per atreure finalment a informar-se sobre els seus productes.
Per a les PIMES i als autònoms se'ls fa imprescindible canviar, renovar o modificar la seva pàgina web antiga... Una pàgina web actual és és un canal imprescindible perquè els nostres missatges arribin adequadament al destinatari. A més, es posicionarà millor als cercadors, i per tant, el públic objectiu de les empreses la trobarà abans i és més probable que s'interessi en els seus productes.

Funcional

Centrat en el vostre servei o producte.

Adaptable

S'adapta a tot tipus de dispositiu.

Robust

Sense elements innecessaris.

Multilingüe

Els continguts es poden disposar en diversos idiomes.

Accés Múltiple

Accés a continguts per a diversos usuaris i amb diversos nivells.

Flexible

Flexible i totalment extensible.

Fem servir cookies al nostre lloc web. Algunes d'elles són essencials per al funcionament de el lloc, mentre que d'altres ens ajuden a millorar el lloc web i també l'experiència de l'usuari (galetes de rastreig). Pots decidir per tu mateix si vols permetre l'ús de les cookies. Tingues en compte que si les rebutges, pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.